Koude Voorgerechten

 

  • Perzik met tonijn      

  • Tomaat monegasque (tomaat en tonijn) 

  • Meloen met rauwe ham                                        

  • Salade met gerookte kip      

  • Torentje van watermeloen met garnaaltjes

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Vitello tonnato                               

  • Coctail met krabvlees

  • Coctail met garnaaltjes

  • Coctail met zalm

  • Salade met scampi

  • Carpacio van rund

  • Gravad lax met komkommersalade        

  • Tartaar van runds met balsamico en soja

  • Terrine van van eendenlever met rode biet

  • Slaatje met gerookte eendenborst en vinaigrette van sinaas

  • Carpaccio van tonijn met appeltjes, sesamolie en limoen   

  • Trio van zalm

  • Kortgebakken tonijn met scampi

  • Tartaar van zalm en avocado, tomaat en garnaaltjes

  • Bordje van de zee (krab, garnaal, zalm)      

 

 

 

Warme voorgerechten:

  • Risotto met kip

  • Konniginnehapje

  • Breydelkroket met garnituur

  • Kaaskroket met groentegarnituur

  • Garnaalkroket met groentegarnituur

  • Quiche met ham en prei

  • Bladerdeeggebakje van geitenkaas met slaatje van witlof

  • Gegratineerde tomaat met kruidig gehaktvulling  

  • Geitenkaasje met spek en honing op een bedje van sla

  • Groentenlasagne (vegetarisch)        

  • Oostends vishapje

  • Tongrolletjes met groentevissaus

  • Tongrolletjes met spinazie en bloemkool

  • Scampi met prei en wortel in zachte kreeftensaus en tagliatelli

  • Scampi in zachte curry met appel en tagliatelli

  • Zalm met bearnaissesaus

  • Duo van zalm en kabeljauw met groentjes

  • Eendenborst met groentevissaus

  • Kwartel met aangepaste garnituur        

  • Zeebaars met knapperige groentjes

  • Zalm met curry en sjalotTongfilet met sausje van waterkers

  • Kabeljauw met mosterdglazuur

  • Gemarineerde scampi met koriander’

  • Taboulé van komkommer met gegrilde zeeduivel

  • Lamskroontje met botergroentjes

  • Pladijsfilet met brocccoliecreme en bloemkool

  • Gebakken forel met amandeltjes

  • Scampi met risotto van venkel en safraan

  • Kwartel met rabarbercompotte

  • Tarbot met een risotto van prei

  • Gebakken eend met knolselder en sausje van kriekbier en appelazijn

  • Risotto van boschampignons met St Jacobsvrucht

  • Vispannetje met groene kruiden        

  • Driekleur van kalf (wortel, courgette en asperges)

  • Melkkalfskroon met pastinaak en rozemarijn

  • Stoofpotje van hondshaai met witbier

  • Kalfszwezeik met rozemrijn

  • Kalfszwezerik met pastinaak en witlof      

  • Mosselen met basilicum en tomaat (seizoen)      (Dagprijs)