-
Risotto met kip
-
Konniginnehapje
-
Breydelkroket met garnituur
-
Kaaskroket met groentegarnituur
-
Garnaalkroket met groentegarnituur
-
Quiche met ham en prei
-
Bladerdeeggebakje van geitenkaas met slaatje van witlof
-
Gegratineerde tomaat met kruidig gehaktvulling
-
Geitenkaasje met spek en honing op een bedje van sla
-
Groentenlasagne (vegetarisch)
-
Oostends vishapje
-
Tongrolletjes met groentevissaus
-
Tongrolletjes met spinazie en bloemkool
-
Scampi met prei en wortel in zachte kreeftensaus en tagliatelli
-
Scampi in zachte curry met appel en tagliatelli
-
Zalm met bearnaissesaus
-
Duo van zalm en kabeljauw met groentjes
-
Eendenborst met groentevissaus
-
Kwartel met aangepaste garnituur
-
Zeebaars met knapperige groentjes
-
Zalm met curry en sjalotTongfilet met sausje van waterkers
-
Kabeljauw met mosterdglazuur
-
Gemarineerde scampi met koriander’
-
Taboulé van komkommer met gegrilde zeeduivel
-
Lamskroontje met botergroentjes
-
Pladijsfilet met brocccoliecreme en bloemkool
-
Gebakken forel met amandeltjes
-
Scampi met risotto van venkel en safraan
-
Kwartel met rabarbercompotte
-
Tarbot met een risotto van prei
-
Gebakken eend met knolselder en sausje van kriekbier en appelazijn
-
Risotto van boschampignons met St Jacobsvrucht
-
Vispannetje met groene kruiden
-
Driekleur van kalf (wortel, courgette en asperges)
-
Melkkalfskroon met pastinaak en rozemarijn
-
Stoofpotje van hondshaai met witbier
-
Kalfszwezeik met rozemrijn
-
Kalfszwezerik met pastinaak en witlof
-
Mosselen met basilicum en tomaat (seizoen) (Dagprijs)