Met gevogelte
-
Kalkoen met groentekrans en saus
-
Kalkoenrollade met waterkerssaus
-
Kalkoen met fruit
-
Koniginnehapje
-
Met spinazie gevulde kipfilet
-
Parelhoen met witlof
Met vis :
-
Kabeljauw met garnaalsaus
-
Waterzooi van vis
-
Scampi met appelcurrysaus
-
Kabeljauw met knoflookpuree en rode wijnsaus
-
Roodbaars met venkelpuree en tomatenbouillon
-
Zeeduivel met kervel en zurkel
-
Roodbaars met knapperige groentjes
-
Zeeduivel met prei en witte wijnsaus
-
Kabeljauw met schaaldierensaus en preistoemp
-
Scampi met julliennegroenten, tagliatelli en kreeftensaus
-
Pladijs met kappertjes
-
Paling in ‘t groen
-
Rog met prei en mousselinesaus
Met vlees :
- Varkensgebraad met groentekrans
- Vlaamse stoofcarbonade
- Varkenshaasje met saus naar keuze
- Entrecote met saus naar keuze
- Orloffsgebraad met groentekrans
- Ossentong in madeirasaus
- Konijn met peperkoek uit Lebbeke
- Rug van konijn met groene saus (basilicum, bieslook, peterselie)
- Hespengebraad met graanmosterdsaus
- Konijnenfilet met jonge raapjes en spnazie
- Cöte à ‘l os van Limousin met biersaus
- Lamsfilet met graanmosterdsaus
- Lams met dragonsaus
- Gelakte eendeborst met knapperige knolselder
- Lamsrib met rozemarijn
- Parelhoen met eekhoorntjesbrood
- Bosduif met prei en selder
- Lamskroon met botergroenten
- Eend met knolselderpuree en snijboontjes
- Ragout van lam met stoofgroentjes
- Melklam met ratatouille
- Melkkalfkroontjes met knapperige groenten
Met Wild :
- Stoofpotje van fazant
- Fazantenfilet met winterse groenten
- Hazenbout met appel en peperkoek Vondelmolen
- Reebokfilet met rode kool en veenbessen
- Reefilet met kastanjes, knolselder en jus met paddenstoelen
- Stoofpotje van ree met shitake
- Hertensteak met boschampignons
- Hertengebraad met spek en wintergroenten
- Everzwijngebraad met honing en speksaus
- Everzwijnragout met kriekbier of rode wijn
- Hertenfilet met andijvie en graanmosterdsaus
- Hertenkotelet met geprakte appel en savooi
- Everzwijnkoteletjes met wildsaus
Uit het buitenland :
|