Met gevogelte

  • Kalkoen met groentekrans en saus
  • Kalkoenrollade met waterkerssaus
  • Kalkoen met fruit
  • Koniginnehapje
  • Met spinazie gevulde kipfilet
  • Parelhoen met witlof
       


Met vis :

  • Kabeljauw met garnaalsaus
  • Waterzooi van vis
  • Scampi met appelcurrysaus
  • Kabeljauw met knoflookpuree en rode wijnsaus
  • Roodbaars met venkelpuree en tomatenbouillon
  • Zeeduivel met kervel en zurkel
  • Roodbaars met knapperige groentjes
  • Zeeduivel met prei en witte wijnsaus
  • Kabeljauw met schaaldierensaus en preistoemp
  • Scampi met julliennegroenten, tagliatelli en kreeftensaus
  • Pladijs met kappertjes
  • Paling in ‘t groen
  • Rog met prei en mousselinesaus

Met vlees :

  • Varkensgebraad met groentekrans
  • Vlaamse stoofcarbonade 
  • Varkenshaasje met saus naar keuze
  • Entrecote met saus naar keuze
  • Orloffsgebraad met groentekrans      
  • Ossentong in madeirasaus
  • Konijn met peperkoek uit Lebbeke
  • Rug van konijn met groene saus (basilicum, bieslook, peterselie)
  • Hespengebraad met graanmosterdsaus
  • Konijnenfilet met jonge raapjes en spnazie
  • Cöte à ‘l os van Limousin met biersaus
  • Lamsfilet met graanmosterdsaus
  • Lams met dragonsaus
  • Gelakte eendeborst met knapperige knolselder
  • Lamsrib met rozemarijn
  • Parelhoen met eekhoorntjesbrood
  • Bosduif met prei en selder
  • Lamskroon met botergroenten
  • Eend met knolselderpuree en snijboontjes
  • Ragout van lam met stoofgroentjes
  • Melklam met ratatouille
  • Melkkalfkroontjes met knapperige groenten

Met Wild :

  • Stoofpotje van fazant
  • Fazantenfilet met winterse groenten
  • Hazenbout met appel en peperkoek Vondelmolen
  • Reebokfilet met rode kool en veenbessen
  • Reefilet met kastanjes, knolselder en jus met paddenstoelen
  • Stoofpotje van ree met shitake
  • Hertensteak met boschampignons
  • Hertengebraad met spek en wintergroenten
  • Everzwijngebraad met honing en speksaus
  • Everzwijnragout met kriekbier of rode wijn
  • Hertenfilet met andijvie en graanmosterdsaus
  • Hertenkotelet met geprakte appel en savooi
  • Everzwijnkoteletjes met wildsaus

Uit het buitenland :

  • Paëlla 
  • Lasagne